Tips

De beste tips voor het ontwerpen van je eigen hoodie

Hoodies zijn warm en zien er stoer uit. Een hoodie maakt een onmisbaar deel uit van je garderobe en is een uitstekend kledingstuk om een fashion statement te maken! Ben jij helemaal weg van hoodies en wil je aan de gang gaan met het ontwerpen van je eigen comfortabele hoodie? Dan is dit artikel voor jou geschreven, om de beste ontwerpelementen te combineren op basis van jouw smaak en behoeften.

Wat is jouw boodschap?

Een gepersonaliseerde hoodie is een uitstekende manier om jouw garderobe uit te rusten met een uniek tintje. Als jij een statement wilt maken met dit kledingstuk, dan moet je weten wat dit is voordat je begint met het ontwerpproces. Wat is de gelegenheid waarvoor je de hoodie wilt inzetten? Welke boodschap wil je mededelen met je eigen kleding? Om je boodschap te bepalen, denk goed na over wat past bij jouw kleding- en levensstijl. Heb je bijvoorbeeld een favoriet dier dat je graag wilt vereeuwigen op dit veelzijdige kledingstuk of wil je liever een politiek statement zichtbaar maken? Om jouw hoodie helemaal exclusief te maken, ga aan de slag met het toevoegen van je eigen illustraties. De mogelijkheden zijn eindeloos en zijn geheel aan jou!

Heb jij de perfecte boodschap die je wilt afdrukken op een hoodie? Kijk dan op Omnishirt – Hoodie bedrukken voor meer informatie.

Denk aan de grootte en de plaatsing

Een van de belangrijkste elementen van het ontwerpen van een uniek kledingstuk, is de grootte van het concept dat je wilt bedrukken. Bij het bepalen van de grootte en het kiezen van de juiste locatie, is het van essentieel belang om voor een dimensie te kiezen die jouw ontwerp leesbaar en duidelijk zichtbaar maakt op een paar meter afstand. Houd er tevens rekening mee dat je jouw illustratie voorziet van de juiste plaatsing. Om jouw ontwerp goed tot zijn recht te laten komen, plaats de illustratie op borsthoogte of op de achterkant van de hoodie.

Kies de juiste hoodie

Kies de juiste hoodie

Wanneer je gaat voor een hoodie, zorg er dan voor dat je het soort hoodie kiest die past bij jouw kledingstijl. Je kunt onder meer een keuze maken uit een ritssluiting, een rijk kleurenpalet of een retrostijl. Let er ook op om te kiezen voor een kwalitatieve stof, zodat je er zeker van bent dat jouw hoodie zonder problemen meerdere wasbeurten kan doorstaan en er zo goed als nieuw uit blijft zien.

Vind jij het leuk om je eigen kledingstukken te ontwerpen? Neem dan eens een kijkje bij Omnishirt! Bij Omnishirt heb je de mogelijkheid om geheel naar jouw wens aan de gang te gaan met het bedrukken van je eigen ontwerpen of kies uit een van de talloze originele motieven. Zoek op Omnishirt – Shirt bedrukken voor meer informatie.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button