Marketing

Wat kan een online marketingbureau voor jouw bedrijf betekenen?

Als je overweegt een internetmarketing campagne te lanceren, dan stel je jezelf wellicht de vraag: “Waarom zou je geen online marketing bureau inhuren?” Experts van online marketing bureau DoubleSmart kunnen je helpen jouw bedrijf van begin tot eind te begeleiden, van het opstarten van de campagne tot het zorgen dat klanten blijven terugkomen. Door de complexe wereld van SEO (zoekmachine optimalisatie), waaronder linkbuilding en concurrentieanalyses, is zelf een goede internet marketing campagne opzetten vrijwel onmogelijk. Een internet marketing bedrijf kan je ook helpen jouw bedrijf uit te breiden door je advies te geven over het creëren van een merkidentiteit en het opzetten van een SEA campagne zoals Adwords. 

Nieuwe marketing vs oude marketing

Als men denkt aan een advertentiecampagne, denkt men vaak aan tv-commercials of radio-advertenties. Maar die manieren zijn inmiddels sterk verouderd. De kosten zijn zeer hoog en de ROI (Return On Investment) is lastig te meten. Tegenwoordig is SEO en SEA dé veelgebruikte manier. Dan zijn dit soort offline campagnes slechts een onderdeel van een succesvolle marketingcampagne. Er gaat veel aan vooraf om ervoor te zorgen dat een website geoptimaliseerd is voor zoekmachines en dat deze wordt opgemerkt door potentiële klanten. Daarom is het voor een website-eigenaar belangrijk om een ervaren professional te vinden.

Waarom een marketing bedrijf inschakelen?

Dus, wat kan een online marketingbureau als DoubleSmart voor jouw bedrijf doen? Ze kunnen je helpen jouw bedrijf bekend te maken aan potentiële klanten. Ze kunnen helpen om een positie in zoekmachines te behalen en je het verkeer te brengen dat je nodig hebt om jouw bedrijf te laten groeien. Een goed online marketing bureau legt de focus op duurzaam resultaat en zal altijd kijken naar een combinatie van meerdere factoren. Denk aan een SEA campagne voor resultaat op de korte termijn en een goed ingezette SEO campagne om een hoge ROI op de lange termijn te behalen.

All-round marketing bureau vs specialist

All-round marketing bureau vs specialist

Natuurlijk neemt een goed online marketingbureau veel verantwoordelijkheden voor jouw campagne op zich. Ze hebben vaak meerdere mensen die van webdevelopment tot SEA campagnes kunnen uitvoeren. Sommigen zijn echter gespecialiseerd in slechts één aspect van dit alles. Als je bijvoorbeeld een kledingwinkel hebt, dan kan het zijn dat je via Social media je producten wilt aanbieden. Dan wil je misschien iemand inhuren voor het managen van socials. Je kunt ook iemand inhuren om de productfeeds te beheren en zelf een Instagram of Facebook shopping account op te zetten om je producten onder de aandacht te brengen.

Een moeilijke wereld die veel kan brengen

Hopelijk begrijp je na het lezen nu iets meer over wat een online marketingbureau voor jouw bedrijf kan betekenen. Er zijn talloze dingen die dit soort bureaus doen voor bedrijven van elke omvang, van kleine bedrijven tot grote multinationals. Als je jouw bedrijf wilt uitbreiden of gewoon probeert de manier waarop je online scoort te verbeteren, dan is het inhuren van een marketing bureau wellicht precies wat je nodig hebt. 

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button