Tips

Slim besparen op Apple

Wil je ook het beste van Apple maar niet de hoofdprijs betalen? Dat kan door te kiezen voor refurbished. Met jouw keuze voor refurbished ben je niet alleen voordelig uit, maar spaar je ook het milieu. Daarbij geniet je van extra zekerheden. En wie houdt er nou niet van geld besparen, terwijl je duurzaam bezig bent én van extra zekerheden geniet?

In 2017 heeft Apple een tweetal baanbrekende en populaire iPhones uitgebracht, de iPhone 8 en iPhone X. Tot de dag van vandaag is het marktaandeel van deze iPhones ontzettend groot. En dat is niet geheel zonder reden. Het zijn nog steeds iPhones met kwalitatieve specs die ook vandaag de dag zeer goed dienstdoen. Beide iPhones kun je dan ook nog steeds als refurbished iphone kopen bij de nummer 1 Apple refurbished: Forza Refurbished. Hierdoor heb je heel veel Apple-kwaliteit, zonder dat je daarvoor de volle mep hoeft te betalen.

Bespaar tot wel 60% of meer

Wie een nieuwe iPhone wil kopen zonder de hoofdprijs te betalen, kan ook kiezen voor een refurbished iPhone. Refurbished betekent gereviseerd. De term wordt gebruikt voor een product dat grondig is gecontroleerd en zo nodig voorzien van nieuwe onderdelen. Een refurbished toestel is bij aanschaf altijd 100% technisch in orde. De besparing kan oplopen tot 60%. Geld besparen is natuurlijk ontzettend fijn, maar er is nog een extra voordeel verbonden aan jouw keuze voor refurbished. Het is zowel goed voor de portemonnee als het milieu.

Een duurzame keuze

Iedereen wil graag geld besparen en meewerken aan een beter milieu. Refurbished van Keurmerk Refurbished-partijen zoals Forza biedt kwaliteit voor een scherpe prijs, zekerheid door de twee jaar garantie en draagt óók nog bij aan een beter milieu.

De nummer 1 Apple refurbished van de BENELUX is Forza Refurbished. Forza levert de beste kwaliteit refurbished iPhones en iPads en verstrekt als gevolg van een strenge controle maar liefst twee jaar garantie! Daarnaast beschikt Forza Refurbished over het Keurmerk Refurbished, waardoor je extra verzekerd bent van een betrouwbaar aankoop.

THIS IS FORZA.

We geven je graag wat meer achtergrondinformatie over dit snelgroeiende bedrijf. Forza Refurbished is dé expert in het reviseren van Apple devices. Forza stimuleert duurzame hardware en reduceert zo bergen elektronisch afval en remt overconsumptie af. Zo is Forza er voor iedereen die kiest voor slimme aankopen en wil bijdragen aan een duurzame wereld. Bij Forza kies je voor kwalitatieve, duurzame én betaalbare Apple-producten, in combinatie met een uitstekende service.

Zowel consumenten als bedrijven vinden de gereviseerde iPhones & iPads van Forza in België en Nederland. Via de webshop bestel je eenvoudig een Apple device die bij jouw wensen past, maar dan dus voor een veel betere prijs.

Neem bijvoorbeeld de iPhone X en iPhone 8: deze modellen zijn nog steeds behoorlijk relevant, maar ten minste 60% goedkoper dan de originele nieuwsprijs. Daarbij geniet je dus van twee jaar garantie en ontvang je het toestel al de volgende werkdag in huis, inclusief gratis nieuwe laad accessoires.

Goedkope iPhone kopen

Goedkope iPhone kopen

Met een refurbished telefoon kun je jaren vooruit. Meestal zijn deze telefoons eerder gebruikt, maar ook nu nog in uitstekende conditie. Zo wordt iedere telefoon op 50 punten gecontroleerd en professioneel schoongemaakt. Bovendien krijg je 2 jaar garantie, ook op de batterij. Dat is pas een smart phone!

Welke refurbished iPhone kopen?
iPhone 8 één van de meest populaire iPhones uit het gamma van Forza. Doordat dit toestel draadloos is op te laden, een snelle processor heeft en een handzaam design zweren nog steeds veel mensen bij dit toestel. Dat het toestel nu al verkrijgbaar is voor maar een paar honderd euro, draagt hier natuurlijk extra aan bij.
iphone 8 refurbished kopen

iPhone X is de baanbrekende smartphone met een OLED-beeldscherm, Face ID ontgrendeling en dubbele camera. Dit toestel heeft de trend gezet voor vrijwel alle hedendaagse smartphones. De iPhone X werd van een bedrag boven de duizend euro op de markt gebracht, maar heb je via Forza stukken voordeliger in je bezit.
iphone x refurbished kopen

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button